Kwaliteit verzekerd!

Welkom op onze website

Boerhaage Personeelsdiensten B.V. is een allround personeelsintermediair die personeel zoekt en vindt voor bedrijven met name in de Randstad. Uitzenden, werving en selectie, detachering en payrolling behoren tot ons dienstenpakket.

We doen dat door jou als werkzoekende serieus te nemen. Of je nu graag hogerop wilt of tijdelijk geen baan hebt en staat te popelen om weer aan de slag te gaan, bij ons ben je méér dan alleen een cv. Wij werken transparant, met vaste aanspreekpunten en maken de dingen niet moeilijker dan ze zijn.

Boerhaage Personeelsdiensten B.V. heeft klanten in een breed scala aan branches en is vooral sterk in het leveren van personeel aan het MKB en familiebedrijven. Vanzelfsprekend draait het voor een groot deel om de competenties van jou, maar ook dien je goed te passen binnen de specifieke bedrijfscultuur die dit soort bedrijven vaak kenmerkt. De ‘klik’ moet er zijn. Wij kennen onze klanten en hun mores en kunnen daardoor goed inschatten of je goed bij het bedrijf past.